Cykelträning på semestern

Cykel är en skonsam träningsform som många kan utföra oavsett kondition, storlek och träningsbakgrund. För dig som vill få en nystart på träningen, peppas med andra och uppleva ny natur är träningsresor med cykel ett bra val.

Är du less på att nöta samma cykelrunda, mil efter mil i kallblåst och motvind? Ge dig iväg på en träningsresa till varmare breddgrader och få en nytändning i din cykelträning. Här får du ett par tips på vägen att kika på. OBS! Priser och resmål kan ha ändrats när du läser detta. Meddela oss gärna isåfall så vi kan uppdatera informationen.

Hardcore Cycling för de vältränade

Är du vältränad och vill ha en utmaning? Då ska du kolla in Lifestyle Travels temaresa ”Hardcore Cycling”. Resan startar i Trentino och med flera tuffa sträckningar når du till slut Riccione på Italiens östkust. Där får du pusta ut på ett lyxigt hotell. Hardcore Cycling går av stapeln i september 2013 och sträcker sig över 4 dagar.

Foto: Wikimedia Commons, Fajro
Foto: Wikimedia Commons, Fajro

http://www.lifestyletravel.se/?p=cykel-sport&u=hardcore-cycling

Cykelresor av cyklister för cyklister

CykelTours är speciliaster på just cykelresor och har i många år anordnat cykelresor till Italien och Gran Canaria. Resorna är utspridda över året. Under vinterhalvåret går resorna till Gran Canaria. Under tidig vår, sommar och höst finns många chanser att få trampa cykeln i Italien. Se mer på CykelTours hemsida.

Sunprime Bike Station på Mallorca i regi av Ving

Om de ovan nämnda arrangörerna vänder sig till något mer erfarna cyklister kan Ving locka ett bredare spektra. Med premiär 2013 öppnar Ving sin första Sunprime Bike Station på Mallorca. Där kan man hyra professionella cyklar för både terräng och asfalt till bra pris, från 105€/vecka.

Mallorca bjuder på fin natur och fina vägar att cykla efter. Vill du ha förslag på bra cykelturer runt ön kan du kolla in Vings hemsida.